FC Kemi P04-05 Waasa Cupissa 4. – 6.7.2014

13.7.2014

FC Kemi P04-05 Waasa Cupissa 4. – 6.7.2014

 

FC Kemi 04-05 kävi Waasa Cupissa pelailemassa muutaman pelin jalkapalloa. Pelit alkoivat perjantaina puolenpäivän jälkeen ja vastustajaksi saatiin paikallinen VPS P04/Musta, joka voitti meidät 9-1. Meidän maalintekijänä oli Matias 24* minuutilla. Toinen peli perjantaina oli FC Kuffenia vastaan, joka oli sitten jo huomattavasti tiukempi. Vastustaja oli parin maalin verran parempi ja voitti lukemin 3-1. Maalin tekaisi Lauri 19* minuutilla. Pelien jälkeen olikin sitten huvipuiston vuoro ja se me voitettiin 10-0. Meillä oli 100 %:n hauskaa laitteessa kuin laitteessa.

Lauantaina herätys oli klo 7.00 ja ensimmäinen peli alkaa klo 9.00. Vastaan asettui Nurmijärveltä NJS Sporting. Vastustaja oli viiden maalin virkeämpi kuin meidän pojat. Peli päättyi 5-0 ja Miskalle ojennettiin vihreä kortti. Lauantain toinen peli pelailtiin Ilmajoen Kisailijoita vastaan ja maaleja pelissä tehtiin vastustajan toimesta kahdeksan kappaletta meidän nollaa vastaan. Pelin lopputulos 8-0 ja vihreä kortti Aatulle. Sitten alettiin jännittää kuka tulee vastustajaksi jatkopeleissä.

Lauantain kolmas peli olikin sitten kahden tasaväkisen joukkueen pelaamista. Vastaan tuli Malax, joka joutui antautumaan poikien kovan taistelun jälkeen numeroin 2-1. Puolitoista minuuttia ennen pelin loppua Joel pääsi siirtämään pallon maaliin ja tuulettamaan näin voittomaalia. Johtomaalin pelin 5* minuutilla teki Matias. Turnauksen voittotili oli näin avattu.

Tämän pelin jälkeen meillä oli vahva usko, että tämä oli turnauksen viimeinen peli ja siinä uskossa lähdimme kohti taukopaikka (Suviboxia). Parin tunnin jälkeen Mikko soittelee ja ilmoittaa, että meillä on vielä huomenna sittenkin yksi peli jäljellä. No sitten vain alettiin poikien kanssa keskittymään tulevaan peliin.

Sunnuntain peli oli sijoituksista 21 - 22. Pelissä vastaan saimme Sundom IF:n . Peli oli meidän hallinnassa heti alusta loppuun, mutta rouva Fortuna oli jättänyt meidät nyt tällä kertaa ilman onnea. Vastustaja sai vapaapotkusta tehtyä johtomaalin ensimmäisen puoliajalla. Toinen puoliaika vyörytettiin hyökkäyksiä kohti vastustajan maalia, mutta pallot suuntautuivat joko maalin ohi tai maalivahdille. Ihan pelin lopulla vastustaja sai tehtyä maalin meidän painostaessa vimmatusti, että saisimme sen kauan kaivatun tasoituksen.

Kaiken kaikkiaan meidän osalta hieno turnaus. "Ensi vuonna uudestaan"

Kiitos kaikille mukanaolijoille: Vili, Lauri, Miska, Jooa, Joel, Timo, Aada, Olli, Eemeli, Aatu, Tomi, Matias, Nuutti, Mari, Eetu, Markku ja Jukkis. Vanhemmille suuri kiitos kaikesta.

 

Ps. Kiitokset myös meidän FC Kemin 02-03 pojille hienosta yhteismatkasta Vaasaan. Yhteismajoitus oli onnistunut ratkaisu. Oli paljon hienompaa olla omalla porukalla samassa paikassa, kuin vaihtoehtona olisi ollut vaikka koulumajoitus. Kiitos vielä kaikille mukana olleille.