FC Kemin naisten vire palasi saunaillan ansiosta

26.7.2014

FC Kemin naisten vire palasi saunaillan ansiosta


FC lähti pelaamaan HauPaa vastaan hyvinkin kyseenalaisella kokoonpanolla. Valmentaja Joakim oli juuttunut sukuloimaan, osa pelaajista oli rampoja, osa kipeitä ja mikä pahinta, joukkueen maalivahdit olivat eksyneet muille paikkakunnille venähtäneen saunaillan jälkeen. Pelivirettä kuitenkin paransi mitä loistavin pelisää, ja katsojiakin oli paikalla runsain mitoin!

Peli alkoi jälleen kerran kemiläiskomennuksessa. Vaikka kentällä ei juuri terveitä jalkoja ollutkaan, FC:n rivistö sai tehtyä ensimmäisellä puoliskolla kolme maalia. Ensimmäisestä häkistä vastasi joukkueen kapteeni Susanna Lehosmaa upealla vapaapotkulla, joka meni suoraa ylämummoon. Toisesta maalista vastasi Taru Mäkelä mahtavalla osumalla 
Elina Lahdenperän loistosyötöstä. Kolmannen maalin teki Tiia Juntikka. Tiia pelasi tapansa mukaan loppuun asti ja taisteli FC:n johtolukemiksi 3-1. Ensimmäisen puoliajan maalivahti Mervi teki upeita mm-tason torjuntoja heti alusta alkaen. Oli kuitenkin yksi laukaus jolle hänkään ei mahtanut mitään, joten tilanne puoliajalle siirryttäessä oli 3-1.

Toisella puoliajalla ei juuri ihmeitä tapahtunut. HauPa kavensi 3-2 tilanteeseen, mutta FC painosti pelissä loppuun saakka. Toisella puoliajalla maalissa oli lähes ilmiömäinen Arja Oja. Kuin muuri hänkin torjui yhtä vetoa lukuun ottamatta kaikki vedot. Naisilla on vielä monta ässää hihassa loppukautta ajatellen.


Valmentaja Toni Kylmämaa piti erittäin paljon kanttiinin mokkapaloista, jotka pelistä loukkaantumisen vuoksi poisjäänyt Noora oli lämmöllä ja rakkaudella leiponut. "Pelikin parani heti ko sain pullaa" mutisi Kylmämaa onnellisena pulla suussa. Tästä on hyvä jatkaa.