Uutiset

Se on siinä - Odotettu ja hieman uudistunut valmennusjohto jatkaa FC Kemissä

 

Eilen saimme nautiskella korkeanprofiilin pelaajavalmentaja Boris Cizmarin hankinnasta ja tänään meitä hellitään tutulla parivaljakolla, Markku Kalermon jatkaessa FC Kemin liigajoukkueen päävalmentajana Kalle Huusko hänen aisaparinaan, sekä Boriksen liittyessä täydentämään kaksikkoa kansainvälisellä kokemuksellaan. Myös maalivahtivalmentajat Matti Berg ja Jouni Impiö jatkavat seurassa unohtamatta fysiikkavalmentaja Joni Bergiä ja fysioterapeutti Mikko Kiviharjua.

 

Toisiaan aina täydentävä parivaljakko on jokaisen kauden alussa tottunut siivoamaan pelaajasiirtohurrikaanien jälkiä. Aina uudelleen ja uudelleen he ovat onnistuneet kokoamaan seuran omista kasvateista uskottavan joukkueen, jolla Futsal-liigapaikka on pystytty Kemissä pitämään. Lisäksi herrat ovat tuoneet Kemiin viimeisen 7 vuoden aikana toistakymmentä SM-mitalia ja kasvattaneet useita pelaajia Futsal- ja Veikkausliigaseuroihin.

Reilun puolentoista kuukauden päästä alkava Futsal-liiga kausi näyttää tekevän tällä kertaa poikkeuksen ja oman kylän pelaajapaletti on pysynyt lähes täysin halutunlaisena ja tätä voidaan pitää jo tietynlaisena ihmeenä. Toki viime kausi teki selväksi sen, että pelaajarinki oli kaventunut ehkä jo liian pieneksi.

Lahjakkaat juniorit ovat kuitenkin solmineet jatkosopimuksia iloiseen tahtiin FC Kemin kanssa ja uusia kasvoja on myös joukkueeseen luvassa.

Lue lisää www.fckemi.fi

Markku ja Kalle, FC Kemin futsal-liigajoukkueen runko näyttäisi olevan jo hyvällä mallilla?

Kalle

  • Olen todella iloinen, että olemme saaneet pidettyä nuoret maajoukkuetason pelaajat Kemissä ja myös huojentunut siitä, että itselleni ja Keijolle on vihdoin löytynyt uskottava ja mitat täyttävä valmennusvastaava junioripuolelle.

Markku

  • Viime kausi oli vaikea jo liiaksikin pienentyneen pelaajarosterin vuoksi. Nyt tärkeät nuoret runkopelaajat on saatu ajoissa kiinnitettyä, uusia vahvistuksia hankittua (kiitos Arska) ja Kekenkin futsalkengät on löydetty, joten malttamattomana jo odotellaan kauden alkua.

Viime kausi taisi olla hieman välivuoden makua?

Kalle

  • En ole käytännössä pariin vuoteen enää valmentanut, toissa kaudella vielä johdatin viimeisillä motivaation rippeillä U19 joukkueen kultaan ja U21 joukkueen hopeaan, mutta siihen takki ja motivaatio tyhjenikin. Olin saavuttanut vuodesta toiseen lähes kaiken mitä saavutettavissa Suomessa on. Tarvitsin irtioton valmennuksesta, käytännössä olen ollut seuralle enemmän manageri viimeiset vuodet kuin valmentaja.

Markku

- Ei ehkä voi puhua välivuodesta, koska tavoitteemme olivat pelaajakehityksen kannalta tärkeän vastuun ja runsaan peliajan antaminen omille nuorillemme. Muutama muuttuja tuli kauden aikana vastaan ja tuloksellisesti kausi jäi pettymykseksi. Toki hienosti pojat selvittivät kovassa paineessa sarjapaikan seuralle.

FC Kemin valmennuspäällikkö Kalle Huusko, Boris Cizmarin palkkaus seuran junioritoiminnan johtajaksi tuli kyllä suurelle yleisölle täysin puskista, miten tällaiseen ratkaisuun oikein päästiin?

 

Kalle

  • Olemme etsineet jo useamman vuoden ajan minun ja Keijon saappaat täyttävää valmentajaa jatkamaan ja kehittämään FC Kemin junioritoimintaa. Sellaista ei lukuisista yrityksistä huolimatta ole Suomesta löytynyt, mutta nyt on oikea mies puikoissa. Oli tärkeää, että maltoimme odottaa oikeaa henkilöä kehittämään toimintaamme emmekä häslänneet siirtomarkkinoilla. Nyt saimme tavallaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla Boriksen ollessa vielä pelaajana huippukunnossa, joten hän pystyy auttamaan meidän nuoria lahjakkuuksiamme niin pelikentällä kuin sen ulkopuolella. Tässä kohtaa täytyy myös kiittää Ari Vainionpäätä, joka on sinnikkäästi auttanut pelaajahankinnoissa ja kontaktien luomisessa maailmalle.

 

Vahvistuuko joukkue vielä tästä? Tulihan viime kaudella jo selväksi, että joukkueen runko oli liian kapea.

Kalle

  • Joukkueeseen tulee vielä pari pakollista vahvistusta. Esim. Lari Honkasen perässä on Ruotsin pääsarjassa pelaava joukkue ja olemme jo hyväksyneet seurojenvälisen siirron, mikäli Lari pääsee itse ehdoista sopimukseen. Tämä tarkoittaa, että maalivahtiosastolle tarvitsemme kaikissa tapauksissa vahvistusta, vaikka meillä on siellä useita hyviä nuoria kasvamassa niin liian kovaan paikkaan ei heitä kannata vielä asettaa. Lisäksi Keijo on jo useamman vuoden toivonut, että saisi heittää kengät naulaan, mutta emme ole löytäneet Suomesta miestä, joka voisi hänet korvata, joten katseet on senkin suhteen käännetty kohti isompia tähtiä.

Pysyykö joukkue kuitenkin oman kylän poikien joukkueena?

Kalle

  • Kaikki vahvistukset ovat täällä auttamassa seuramme omia kasvatteja ja alueen nuoria lupauksia. Seuramme filosofia on aina ollut kasvattaa pelaajat itse ja sen teemme jatkossakin. Boriksen hankinnalla haluamme nimenomaan vahvistaa omaa juniorityötä, joka jo nyt on Suomen mittakaavassa hyvää, mutta aina pitää olla halua kehittää toimintaa. Olemme aloittamassa akatemia toimintaa uudelleen ja futsal/jalkapallokoulu tullaan näkemään usean vuoden jälkeen seuramme toimesta. Unohtamatta, että olemme jo vuosia vastanneet Lappia vetoisen aamuharjoittelun toiminnasta ja myös tämä toiminta tulee kehittymään nyt tehdyillä satsauksilla.

Voisiko kuvitella, että Kemistä tulee hyvinkin vetovoimainen Futsalkaupunki jatkossa?

Kalle

  • Kemi on aina ollut urheilu kaupunki. Merilapissa pelaa nyt ennätysmäärä futsalliiga pelaajia ja lähes kaikilla heillä on ollut side myös FC Kemiin. Minulla ja Markulla on UEFA B-lisenssi futsalissa ja minulla vielä A-lisenssi jalkapallossa, joten olemme jo lähtökohtaisesti korkeimmin koulutettu valmennuskaksikko Suomessa ja kun tähän lisätään Boriksen ja Keijon tietämys maailman turuilta ja toreilta, ei liene epäselvyyttä mihin kannattaa jatkossa suunnata, mikäli haluaa futsalissa ammattilaiseksi. Boriksen sopimus on myös mallia 2+2 vuotta, koska pelaamisen ohella hänellä on kova into tulla yhdeksi Euroopan kovimmista valmentajista.

Viimeisenä kaikkia varmasti kiinnostaa vielä kevään muutosten tuulet, jotka puhalsivat välillä Englannista ja välillä Jäämereltä, vai miltä se muutosten keskiössä tuntui?

 

Kalle

  • Kevät toi tulleessaan ehkä taas paisuteltua dramatiikkaa. Idea yhteistyöstä seurojen välillä oli loistava ja on edelleen. Se, että yhteistyö laitettiin niin nopealla aikataululla pystyyn, oli näin jälkeen päin ehkä liian kunnianhimoinen. Tärkeää oli, että kaikki seurat rehellisesti arvioivat tilannettaan neuvottelupöydässä ja uskon neuvotteluiden avanneen kaikkien silmiä toistemme toiminnasta. Samalla arvostus jokaisen seuran päivittäistyötä ja omia arvoja kohtaa selkeni. Tarvitsemme kaikkia ja jossain vaiheessa olisi hyvä saada jatkuvasti kasvavaa hallintotyötä yhdistettyä.

 

  • Taloudellisen tuen saaminen alueemme ulkopuolelta jäi vielä odottamaan oikeaa hetkeä ja sen puuttuminen olisi kaatanut koko futsalkauden, joten oli välttämätöntä jatkaa toimintaa omillamme ja kerätä rahat itse toimintamme jatkuvuuden turvaamiseksi. Kuten jo sanoin Kemi on urheilu kaupunki ja on tärkeää, että täällä harrastetaan ja kilpaillaan mahdollisimman monessa lajissa hyvässä yhteistyössä.

Serbian mestari ja ex-maajoukkuepelaaja Boris Cizmar FC Kemiin 4-vuotisella sopimuksella

 

FC Kemi on julkaissut Suomen lahjakkaimpien junioreiden kanssa jo liudan sopimuksia, mutta nyt julkaistavalla sopimuksella FC Kemi vetää ns. ässän hihasta. 

Korkean profiilin siirrossa on kuitenkin ensisijaisesti kyse Suomen kovimman juniorityön nostamisesta pitkäjänteisellä työllä Euroopan mittakaavassa kestävään vertailuun. Seuralle kyseessä on merkittävä satsaus tulevaisuuteen, josta kertoo myös sopimuksen kesto, joka on huikeat 4 vuotta. Boris Cizmar (34) muuttaa perheineen Kemiin lähiaikoina. Perheeseen kuuluu vaimo ja 11 kuukauden ikäinen poika.

Euroopan huippusarjoissa pelannut Boris Cizmar on saavuttanut urallaan lähes kaiken. Hänen CVnsä on täysin omaa luokkaansa Suomen mittakaavassa. Vai miltä kuulostaa pelaaja, jonka palkintokaappista löytyy mm. Serbian mestaruus, Serbian Cup mestaruuksia, Libanonin Cup mestaruus ja Libanonin Super-Cup mestaruus. Uralle on kertynyt myös otteluita AFC seurafinaaleissa Japanissa 2013, futsalin MM-kisoissa Thaimaassa 2012 ja futsalin EM-kisoissa Kroatiassa 2012. 

Boris on myös ehtinyt hankkimaan kokemusta valmennuksessa mm. Libanonin U21 maajoukkueen päävalmentajana ja Libanonin liiga- finaaleissa esiintyneen Louaize Futsal Clubin valmennusjohdossa 2018. Hän on viimeisimpänä toiminut Louaize Futsal Clubin akatemian johtajana ja kuuluu myös Serbian maajoukkueen valmennusryhmään leirityksillä.

Pelaamisen ohella Boris Cizmar siirtyy koko FC Kemin junioripuolen johtajaksi ja hänen vastuullaan on mm. U19 Futsal-liigajoukkueen päävalmennus sekä akatemia- ja muun junioritoiminnan kehittäminen.

FC Kemissä Boris liittyy myös Futsal-liigajoukkueen valmennusjohtoon, jonka muista valinnoista seura tiedottaa lähiaikoina.

FC Kemin junioreille tullaan tarjoamaan kansainvälistä valmennustietämystä ja -kokemusta, jota Boris Cizmar on hankkinut roppakaupalla mm. maailman yhdeltä johtavalta futsalvalmentajalta Jose Venancio Lopezilta, joka valmentaa tällä hetkellä Espanjan maajoukkuetta. 

Oman kylän pojat -projekti saa sopimuksen myötä täysin uudet siivet ja julkaisemme lähiaikoina lisää merilappilaisten lahjakkuuksien kanssa pelaajasopimuksia sekä myös uusia tuttavuuksia.

Lisätietoja valmennuspäällikkö Kalle Huusko puh. 0452728999 tai Ari Vainionpää puh. 0407577124

 

PS.
Ei myöskään kannata unohtaa Oman kylän pojat kausikorttihaastetta, jossa 39 eurolla pääsee paikanpäällä seuraamaan mm. paikallisottelua Tornion Palloveikkoja vastaan sekä 10 muuta FC Kemin Futsal-liigan ja Sastamolo Kingsien salibandyn kotiottelua.

Oman kausikorttisi pääset varaamaan osoitteesta:

⭐️ https://bit.ly/2JXUHPH  ⭐️

Kausikortilla tulet saamaan myös muita kovan luokan etuuksia paikallisiin yrityksiin. Tässä pari heti kampanjan alkuun:

? Ruokapaikka Kasarista kaksi lounasta yhden hinnalla 

? Elokuvateatteri Kinopirtistä 2 leffalippua yhden hinnalla
 

Valmennuspäällikko Kalle Huusko ja Junioreiden valmennuspäällikkö Boris Cizmar

 

FC Kemille lisää markkinointivoimaa Veikkausliigasta

Jarno Vuorinen siirtyy FC Kemin markkinointipäälliköksi. Useamman vuoden Veikkausliiga organisaatiossa markkinoinnista vastanneelle Jarnolle on kertynyt valtava määrä kokemusta ja kontakteja suomalaisen urheilun pelipaikoilta.

Vuorinen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja on toiminut usean vuoden myyntipäällikkönä ennen siirtymistään Veikkausliigan parrasvaloihin.

Veikkausliiga organisaatioissa vietettyjen vuosien ohessa Jarno on kunnostautunut myös kuvaamisessa, jossa hän voitti vuonna 2016 Rajalan vuoden jalkapallokuva kilpailun.

Mikäli olet kiinnostunut Jarnon ammattikuvaajan palveluista, käy tutustumassa hänen nettisivuihinsa ja palveluihin osoitteessa: http://www.kuvavuorinen.fi/

Ari Vainionpää jatkaa myös FC Kemin myyntiorganisaatiossa

Arska on henkilö, joka ei juuri esittelyitä Meri-Lapissa kaipaa. Miehen saavutuksista löytyy niin urheiluhallin rakentamista, kuin uinti ja naisten jalkapalloliigan johtamisesta.

Ari toimii jatkossa myynnin ja markkinoinnin koordinaattorina, yhdessä Jarnon kanssa he muodostavat Futsal-liigan kovimman myyntiorganisaation, joka vielä laajenee uusilla myyntihenkilöillä.

Mikäli haluat liiketoiminnallesi lisää boostia ja olla mukana tukemassa maailman kasvavimman sisälajin futsalin menestyneintä suomalaista junioriseuraa, kannattaa nyt hypätä nopeasti laajenevaan tukiverkostoon.

Lisää tietoa saat Jarno Vuoriselta puh. 04426129018 tai Ari Vainiopäältä puh. 0407577124

 

Lehdistötiedote 11.06.2019

FC Kemi jatkaa toimintaansa erillään Kemi City FC:stä

Hiljattain perustettu Kemi Football Oy, jonka tarkoituksena oli hallinnoida paikallista jalkapalloa ja futsalia ei ole saanut toimintaansa vielä sovitun kaltaiseksi, joten FC Kemi katsoo parhaaksi siirtää yhteistyönalkamista eteenpäin.

FC Kemi on kuitenkin heti valmis liittymään alueelle mahdollisesti perustettavaan uuden ry:n toimintaan, jossa päätöksen avaimet ovat paikallisten käsissä, taloudellinen toiminta on suunniteltua ja läpinäkyvää, sekä kaikki seurat sitoutuvat siihen samoilla ehdoilla.

Futsal-liiga kauden kolkuttaessa jo takaraivossa on seuran laitettava katseet eteenpäin rahoituksen keräämiseksi Futsal-liigan kaudelle 2019/2020.

Jo useampi tukija on ilmaissut olevansa halukas tukemaan paikallista toimijaa, jolla on kyky selvitä alatikasvavan Futsal-liigan haasteista.

Futsal terveisin

Timo Berg pj.

Lisätiedot seuran puheenjohtaja Timo Berg, puh 0407343654

LEHDISTÖTIEDOTE     JULKAISUVAPAA 11.3. klo 11.30
 
Kemiläisen jalkapallon taustalle on perustettu uusi taustayhtiö Kemi Football Oy joka kilpailuissa toimii nimellä Kemi City FC. Yhtiön omistajat ovat entinen jalkapalloilija Mark Tivey (hallituksen puheenjohtaja), joka on työskennellyt jalkapallon parissa pitkään ja viimeiset 10-vuotta toiminut pelaaja-agenttina. Arto Hakala on ollut kemiläisessä jalkapallossa mukana viimeiset 15vuotta tiiviisti, ensin pelaajana ja vuoden 2014 lopusta vuoden 2018 alkuun PS Kemin seurajohtajana Ykkösessä ja Veikkausliigassa. Kaupallinen markkinointiyhtiö Redstrike Group omistaa yhtiöstä 40%. Redstiken toimitusjohtaja Mike Farnan ja liiketoiminnan kehittäjä Brian Williams muodostavat Tiveyn ja Hakalan kanssa myös yhtiön hallituksen. Redstrike Group on erikoistunut maailmanlaajuisten jalkapalloakatemioiden kehittämiseen ja heillä on toimistot viidessä eri maassa sekä yhteistyöseuroja ympäri maailman. Yhtiön alaisuuteen tulee edustusjoukkueen lisäksi Kemin Palloseuran junioritoiminta sekä FC Kemin Futsal toiminta, joiden kanssa on tehty myös sopimukset akatemiatoiminnan aloittamisesta niin jalkapallon kuin Futsalin puolella.
 
Uusi yhtiö luo yhteistyössä paikallisten osaajien kanssa juniorijoukkueille toimintamallin, jolla kehitetään akatemiatoimintaa seuraavien vuosien aikana kansalliselle sekä pohjoismaiselle huipputasolle. Junioripelaajien ja juniorivalmentajien kehittäminen sekä kouluttaminen on toiminnan keskiössä ja konkreettisena toimenpiteenä on päätoimisen akatemiajohtajan palkkaaminen maaliskuun aikana. Tavoitteena on, että akatemiatoiminnassa on vuoden 2019 loppuun mennessä 1000 juniori-ikäistä jalkapallon ja futsalin harrastajaa.
 
Edustusjalkapallon nostaminen vuosi kerrallaan kohti pääsarjaa on asetettu seuraavien vuosien tavoitteeksi ja kehittämällä akatemiatoimintaa tämän rinnalla on tulevina vuosina edustusjoukkue entistä omavaraisempi. Vaikka joukkue aloittaa kolmannesta divisioonasta on toiminta kuitenkin ammattimaista jo tästä kaudesta alkaen.
 
Futsalin puolella FC Kemin sarjapaikalla pääsarjassa pelaava Kemi City FC tavoittelee ensi kaudesta alkaen pelkästään mestaruutta ja paikkaa eurokentillä. Kemissä jo olemassa maan johtava valmennus ja useita paikallisia maajoukkueisiin kuuluvia pelaajia. Uuden yhtiön tuoma taloudellinen tuki paikallisen tuen lisäksi mahdollistaa omalta osaltaan jatkossa mestaruudesta pelaamisen.
 
Redstrike Group tuo mukanaan kansainväliset kaupalliset mahdollisuudet sekä mittavat verkostot jalkapalloosaamisessa. Mike Farnan on työskennelyt eri johtotehtävissä mm. Manchester Unitedin, Atletico Madridin sekä Parman kaltaisissa huippuseuroissa. Kemi City FC on yksi osa Redstriken seura verkostoa ympäri maailman, jolloin pelaajille ja valmentajille mahdollistuu suora yhteys kansainvälisille kentille ilman mitään välikäsiä.
 
Kemi City FC:n viiden vuoden tavoitteet on asetettu niin, että edustusjoukkue pelaa maan pääsarjaa ja on joka vuosi kamppailemassa paikasta eurokentillä. Akatemiatoiminta kehittyy ja omia akatemiapelaajia pelaa joukkueessa sekä paikallisia pelaajia saadaan vietyä maailmalle kohti isompia kenttiä. Valmennusosaaminen on sillä tasolla, että jokaisessa ikäluokassa valmentaa koulutettu valmentaja ja harrastusmaksut pysyvät kohtuullisena. Futsal joukkue pelaa mestaruudesta joka vuosi ja Suomen ensimmäinen Futsal-akatemia toimii suunnannäyttäjänä koko maan Futsalyhteisölle.
 
Yhtiön omistajat ovat iloisia siitä, että koskaan aiemmin ei ole koko Kemin jalkapallo ja Futsal ollut saman lipun alla ja nyt ne on saatu sitoutumaan yhteiseen tekemiseen ja tulevaisuuden luomiseen. Tämä muutos mahdollistaa sen, että jokainen sitoutuu tekemään töitä yhteisen päämäärän eteen, joka on viedä alueen urheilu uudelle tasolle, luoda tästä koko kaupungin yhteinen hanke ja saavuttaa rauha tekemiseen. Paikallisten ja kansainvälisten toimijoiden yhteistyöllä voimme saavuttaa jotain ainutlaatuista ja historiallista kun puhallamme yhteen hiileen.
 
Mike Farnan kommentoi ”Kemin jalkapallolla on pitkä historia, mutta viime vuonna se koki romahduksen edustustasolla alasarjoihin. Meille esiteltiin mahdollisuus olla mukana tulevaisuuden rakentamisessa ei pelkästään jalkapallossa vaan myös koko tämän hienon kaupungin kehittämisessä ja haluamme tuoda oman asiantuntemuksemme ja kokemuksemme kaupunkiin. Tavoitteena on rakentaa seurasta yksi suurimmista koko Suomessa. Pelaajakehitys ja akatemiatoiminta on meille erittäin tärkeää kun rakennamme seurasta vahvan ja fanien rakastaman brändin. Tiedämme, että pystymme tämän Kemiin tuomaan ja kun se tapahtuu tulee jalkapallon tulevaisuus olemaan loistava”.
 
Lisätietoja:
 
Arto Hakala               Kalle Huusko             Pekka Tuomela

Kemi City FC            FC Kemi                    KePS

044 599 0111            045 272 8999             040 069 1988

Markku ja Tuukka palkittiin Palloliiton Pohjois-Suomen piirin gaalassa !

FC Kemin valmentaja Markku Kalermo ja maajoukkuepelaaja Tuukka Pikkarainen palkittiin Pohjois-Suomen piirin gaalassa vuoden 2018 futsalvalmentajana ja Tuukka Pikkarainen parhaana futsalpelaajana.

Markku Kalermo saavutti yhdessä Kalle Huuskon kanssa FC Kemin pelaajien kanssa U21 hopeaa ja voittivat U19-sarjassa Suomen mestaruuden kaudella 2018. Lisäksi kaksikko on pitänyt jo useamman vuoden FC Kemin edustuksen oman kylän pojilla Futsal-liigassa.

Tuukka Pikkarainen oli voittamassa FC Kemin joukkueessa U21 hopeaa ja hän on ollut vahvassa roolissa FC Kemin joukkueessa Futsal-liigassa. Tuukka on kehittynyt huimaa vauhtia ja on saavuttanut paikan myös miesten futsalmaajoukkueesta.

Onnittelut kaikille ja myös koko joukkueelle!

 

Antonio Jesus Ruiz ”Owen” Garcia ja Markku Kalermo

Espanjalaistaituri sopimukseen FC Kemin kanssa

Futsal-liigan FC Kemi on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen espanjalaisen pallotaiturin Antonio Jesus Ruiz ”Owen” Garcian kanssa. 22-vuotias Owen siirtyy Espanjan toiseksi ylimmän sarjatason Andalusian Software DELSOL Mengíbar joukkueesta. Nuoresta iästään huolimatta Owen on kokenut peluri ja on pelannut futsalia mm. Italian ammattilaissarjassa. Pelaamisen ohella Owen osallistuu myös aktiivisesti FC Kemin junnujen valmennukseen ja ohjaukseen.

 

Uskon, että Owenista on apua meidän kapeahkoon rinkiin, jota Suomen armeija ja pienet loukkaantumiset ovat harventaneet kauden aikana, toteaa päävalmentaja Markki Kalermo. Owen ehtii harjoitella joukkueen mukana vain pari kertaa ennen lauantain matsia, kun kohtaamme sarjakakkosen GFT:n Espoossa, jatkaa Kalermo. Vaikka nyt teimme sopimuksen nuoren espanjalaisen pelaajan kanssa, niin #omankylänpojat –projekti jatkuu täydellä tohinalla ja tulemme jatkossakin panostamaan oman alueen poikiin. On kuitenkin selvää, että jos aiomme pelata tulevalla kaudella mitaleista, niin joukkue kaipaa 1-2 nälkäistä nuorta ammattipeluria joukkueeseen, jatkaa päävalmentaja Markku Kalermo.

Ottelua voi katsella Livenä osoitteessa www.futsal-liiga.tv klo 16 alkaen.

Tervetuloa FC Kemiin Owen!

Kuva: Antonio Jesus Ruiz ”Owen” Garcia ja päävalmentaja Markku Kalermo

@ronaldinho @owen_antonio #kemi #futsalliiga #tornio @mengibar_fs #liigaaeiolekoskaanliigaa

 

 

 

Myyntineuvottelija / Markkinointihenkilö

FC Kemi on voimakkaasti kasvava Pohjois-Suomen johtava Futsal-Liigaseura, jolla useita on useita menestyviä juniorijoukkueita. Lisätietoja seurasta löytyy osoitteesta www.fckemi.fi.

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme  joukkoomme markkinoinnista ja myynnistä kiinnostuneita henkilöitä.

Edellytämme hakijalta aktiivista, avointa, sosiaalista, puheliasta ja hyvän maalaisjärjen omaavaa toimintaa. Sosiaalisen median osaaminen ja kokemus myynti- tai markkinointityöstä ei ole haitaksi.

Koulutamme työhön ja tarjoamme sopimuspalkan tai/ja provision.

Lähetä hakemus osoitteeseen
arska.vainionpaa@gmail.com 15.12.2018 mennessä

Työ alkaa sopimuksen mukaan vaikka heti.


Lisätietoja antaa
Ari Vainionpää
p. 040 757 7124 (arkisin klo 10-16)

 

 

 

Ville Uimanieni, Ville Angeria ja Tuukka Pikkarainen

FC Kemin kolme pelaajaa matkustaa Tanskaan - wow !

FC Kemin liigapelaajat Tuukka Pikkarainen, 20 v (oik.) ja Ville Uimaniemi,19 v, (vas.) osallistuvat miesten Futsalmaajoukkueen mukana Tanskassa pelattavassa PM-turnauksessa 3.-9.12.2018.

Lisäksi Ville Angeria,18 v (kesk.) pelaa U19-poikien futsalmaajoukkueen maaotteluissa Ruotsia vastaan, jotka järjestetään miesten PM-turnauksen yhteydessä.

Onnittelut kaikille pelaajille ja valmennustiimille !

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/suomen-joukkue-nordic-cupiin-nimetty-3

 

Tuukka Pikkarainen
Ville Uimaniemi

FC Kemin Tuukka Pikkarainen ja Ville Uimaniemi on valittu Suomen futsalmaajoukkueen mukaan neljän maan turnaukseen Jyväskylään 26-28.10


2018.Myös 18 vuotias nuorukainen Ville Angeria pääsi joukkueeseen varasijalle.

Poikien valinta on erittäin suuri kunnia ja saavuus niin seuralle, kuin itse pelaajille, sillä maajoukkuetta on tiivistetty ja uusittu viime vuodesta rajulla kädellä.

FC Kemi onnittelee pelaajia ja toivottaa tsemppiä turnaukseen. Koko Meri-Lappi kannustaa ylpeänä teitä!

Lue lisää:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/miesten-futsalmaajoukkue-nimetty-neljan-maan-turnaukseen-jyvaskylaan?fbclid=IwAR1E9RGu1PVsUVJia03x3ksyd_byMJuYQm57A2bMGjz3RRYhP6H2nrf_T7k

Tuukka Pikkarainen
Ville Uimaniemi
Esimerkkikuva.