Uutiset

Antonio Jesus Ruiz ”Owen” Garcia ja Markku Kalermo

Espanjalaistaituri sopimukseen FC Kemin kanssa

Futsal-liigan FC Kemi on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen espanjalaisen pallotaiturin Antonio Jesus Ruiz ”Owen” Garcian kanssa. 22-vuotias Owen siirtyy Espanjan toiseksi ylimmän sarjatason Andalusian Software DELSOL Mengíbar joukkueesta. Nuoresta iästään huolimatta Owen on kokenut peluri ja on pelannut futsalia mm. Italian ammattilaissarjassa. Pelaamisen ohella Owen osallistuu myös aktiivisesti FC Kemin junnujen valmennukseen ja ohjaukseen.

 

Uskon, että Owenista on apua meidän kapeahkoon rinkiin, jota Suomen armeija ja pienet loukkaantumiset ovat harventaneet kauden aikana, toteaa päävalmentaja Markki Kalermo. Owen ehtii harjoitella joukkueen mukana vain pari kertaa ennen lauantain matsia, kun kohtaamme sarjakakkosen GFT:n Espoossa, jatkaa Kalermo. Vaikka nyt teimme sopimuksen nuoren espanjalaisen pelaajan kanssa, niin #omankylänpojat –projekti jatkuu täydellä tohinalla ja tulemme jatkossakin panostamaan oman alueen poikiin. On kuitenkin selvää, että jos aiomme pelata tulevalla kaudella mitaleista, niin joukkue kaipaa 1-2 nälkäistä nuorta ammattipeluria joukkueeseen, jatkaa päävalmentaja Markku Kalermo.

Ottelua voi katsella Livenä osoitteessa www.futsal-liiga.tv klo 16 alkaen.

Tervetuloa FC Kemiin Owen!

Kuva: Antonio Jesus Ruiz ”Owen” Garcia ja päävalmentaja Markku Kalermo

@ronaldinho @owen_antonio #kemi #futsalliiga #tornio @mengibar_fs #liigaaeiolekoskaanliigaa

 

 

 

Myyntineuvottelija / Markkinointihenkilö

FC Kemi on voimakkaasti kasvava Pohjois-Suomen johtava Futsal-Liigaseura, jolla useita on useita menestyviä juniorijoukkueita. Lisätietoja seurasta löytyy osoitteesta www.fckemi.fi.

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme  joukkoomme markkinoinnista ja myynnistä kiinnostuneita henkilöitä.

Edellytämme hakijalta aktiivista, avointa, sosiaalista, puheliasta ja hyvän maalaisjärjen omaavaa toimintaa. Sosiaalisen median osaaminen ja kokemus myynti- tai markkinointityöstä ei ole haitaksi.

Koulutamme työhön ja tarjoamme sopimuspalkan tai/ja provision.

Lähetä hakemus osoitteeseen
arska.vainionpaa@gmail.com 15.12.2018 mennessä

Työ alkaa sopimuksen mukaan vaikka heti.


Lisätietoja antaa
Ari Vainionpää
p. 040 757 7124 (arkisin klo 10-16)

 

 

 

Ville Uimanieni, Ville Angeria ja Tuukka Pikkarainen

FC Kemin kolme pelaajaa matkustaa Tanskaan - wow !

FC Kemin liigapelaajat Tuukka Pikkarainen, 20 v (oik.) ja Ville Uimaniemi,19 v, (vas.) osallistuvat miesten Futsalmaajoukkueen mukana Tanskassa pelattavassa PM-turnauksessa 3.-9.12.2018.

Lisäksi Ville Angeria,18 v (kesk.) pelaa U19-poikien futsalmaajoukkueen maaotteluissa Ruotsia vastaan, jotka järjestetään miesten PM-turnauksen yhteydessä.

Onnittelut kaikille pelaajille ja valmennustiimille !

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/suomen-joukkue-nordic-cupiin-nimetty-3

 

Tuukka Pikkarainen
Ville Uimaniemi

FC Kemin Tuukka Pikkarainen ja Ville Uimaniemi on valittu Suomen futsalmaajoukkueen mukaan neljän maan turnaukseen Jyväskylään 26-28.10


2018.Myös 18 vuotias nuorukainen Ville Angeria pääsi joukkueeseen varasijalle.

Poikien valinta on erittäin suuri kunnia ja saavuus niin seuralle, kuin itse pelaajille, sillä maajoukkuetta on tiivistetty ja uusittu viime vuodesta rajulla kädellä.

FC Kemi onnittelee pelaajia ja toivottaa tsemppiä turnaukseen. Koko Meri-Lappi kannustaa ylpeänä teitä!

Lue lisää:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/miesten-futsalmaajoukkue-nimetty-neljan-maan-turnaukseen-jyvaskylaan?fbclid=IwAR1E9RGu1PVsUVJia03x3ksyd_byMJuYQm57A2bMGjz3RRYhP6H2nrf_T7k

Tuukka Pikkarainen
Ville Uimaniemi
Esimerkkikuva.