FC:n pelaajia maajoukkueissa

FC Kemin oma kasvatti ja pelaaja Joona Veteli on valittu U-17 maajoukkueleirille. Joona on kovassa seurassa ja edustaa Pohjois-Suomea yhdessä TP-47:n Jaakko Pyyny kanssa. Poikien pääseminen maajoukkueleirille on osoituksena alueen B-junioritoiminnan hyvästä kilpailuhengestä, joka on luonut nyt kahdelle pojalle mahdollisuuden päästä maajoukkueeseen.Onnittelut siitä myös alueen juniorivalmentajille.

 

Toimikoon poikien menestys mallina muillekkin alueen nuorille lupauksille. Alueeltamme on kaikki mahdollisuudet päästä Suomessa jalkapallohuipulle. Seuramme omat kasvatit Jaakko Isteri, Keijo Huusko, Juha Pasoja ja Anssi Jaakkola ovat kaikki saavuttaneet maamme huipun ja pelaanneet eri-ikäluokkien maajoukkueissa ja U-21 maajoukkueessa. Juha, Keijo ja Anssi ovat myös esiintyneet miesten A-maajoukkueessa ja Anssi on edelleen mukana A-maajoukkueessa. Seurastamme on kasvanut myös lukuisia ykkösen ja liigatason pelaajia mm. Tommy Torvikoski, Joonas Ikäläinen, Tuomas Tyystälä, Matti Palosaari ja Arto Paananen. Tässä vain mainittuna muutamia.

 

A-maajoukkuissa esiintyineistä Keijo Huusko toimii nykyisin kasvattaseurassa pelaajana ja junioreiden valmennuksessa. Jalkapallokoulun kummeina toimivat myös Anssi Jaakkola ja Juha Pasoja, joilla molemmilla on kokemusta A-maajoukkue peleistä. Seuramme valmennus on siis huippuluokkaa!

 

Joona Veteli on myös ensimmäinen pelaaja syksyllä  FC Kemiin perustetusta Tehoryhmästä, jonka tarkoituksena on taata riittävän laadukas yksilöllinen harjoitteluohjelma pelaajana kehittymiselle. Näin tulemme takaamaan myös tulevaisuudessa Joona Vetelille ja muille pelaajille mahdollisuuden nousta suomalaisen jalkapalloilun eliittiin. Onnittelut Joonalle ja toivotaan pojille menestystä Eerikkilän Urheiluopistolla!

 

 

T. Junioripäällikkö Kalle Huusko

09.01.2012