Historian havinaa

 

SARJAKAUSI 2016

 

Sarjakausi 2016 jatkoi samoilla leppoisilla fiiliksillä kun aikaisemmat kaudet. Tuloksellisia tavoitteita ei asetettu, vaan tärkeintä oli edelleen pitää hauskaa ja nauttia yhdessä tekemisestä treeneissä ja peleissä. Joukkueenjohtajana jatkoi Tytti Juntikka. Treeneihin saatiin lisäväriä Jarmo Juntikan ottaessa valmennukselliset ohjakset käsiinsä. 

Kauden suurimpana haasteena oli kuitenkin pelaajien riittävyys perhe- työ- ja opiskeluesteiden vuoksi, ja tästä nousikin ilmoille ajatus, että lähdetään miettimään seuraavalle kaudelle sarjaa, jossa pelattaisiin pienemmällä pelaajamäärällä. Tästä johtuen kaudella 2017 jätämme divaripelit väliin ja keskitymme Naisten harrastesarjaan. 

 

 

SARJAKAUSI 2015

 

Futsal-sarjakauden 2014-2015 päätyttyä siirtyi naisten katse kohti alkavaa jalkapallosarjakautta 2015. Susanna Lehosmaan keskittyessä tuomarointitehtäviin kantoi joukkueesta päävastuun Tytti Juntikka.  

Joukkue osallistui reilun 20 naispelaajan voimin Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piirin alaiseen naisten kolmoseen. Joukkueen kokoonpanossa tapahtui pieniä muutoksia työ- ja opiskelukiireiden vuoksi, ja mukaan saatiin uusia pelaajia. Joukkueen uudet pelaajat olivat kuitenkin tuttuja kasvoja Meri-Lappilaiselle jalkapalloyleisölle vuosien takaa.  Nousutavoitteita ei edelleenkään asetettu, mutta harjoituksia pidettiin säännöllisesti kerran viikossa lähes koko sarjakauden ajan. Tärkeintä oli edelleenkin yhdessä tekeminen ja liikunnasta nauttiminen. 

Jalkapallosarjakauden 2015 päätyttyä siityi katse jälleen kohti alkavaa Futsal-sarjakautta.

 

SARJAKAUSI 2014

 

FC Kemi aloitti vuosien tauon jälkeen seurassa edustusjoukkuetoiminnan myös naisten saralla. Joukkueen puuhanaisena toimi ensiaskeleista lähtien koko sarjakauden ajan Susanna Lehosmaa. 

Joukkue osallistui reilun 20 naispelaajan voimin Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piirin alaiseen naisten kolmoseen. Osa pelaajista oli Meri-Lappilaiselle yleisölle tuttuja kasvoja toiminta-alueemme viime vuosien juniori- ja naisjoukkueista, osa oli odotuttanut paluutaan useamman vuoden ja osa otti ensiaskeleita jalkapallon kilpasarjatoiminnan suhteen. Nousutavoitteita ei asetettu, päinvastoin piiriin ilmoitettiin kauden alussa, ettei joukkue ole halukas nousemaan. Tärkeintä oli yhdessä tekeminen ja liikunnasta nauttiminen. 

Joukkueen toiminnasta jäi kauden päättyessä kaikille hyvä maku suuhun, jopa niin hyvä, että jatkoa seurasi läpi pitkän talven Futsalin parissa...