Edustuksen voittoputki päättyi

25.7.2013

Edustuksen voittoputki päättyi

 

FC Santa Claus katkaisi FC Kemin tappiottomien pelien sarjan viemällä pisteet Rovaniemelle tylyin 5-1 lukemin. Puoliajalla tilanne oli jo 3-0. Ensimmäisellä jaksolla Matias Wienan tolppalaukauksen jälkeen käynnistyi Simo Roiha show. Mies teki 2 maalia ja hankki rankkarin, josta Olli Pöyliö viimeisteli 3-0 lukemat. Peli oli käytännössä taputeltu. Tällä kertaa FC Kemi kaatui yhteen mieheen.

Toisella jaksolla kotijoukkue vei peliä ja Iiro Vanhan onnistui kaventaa tilanteeksi 3-1 hienolla laukauksellaan. Myllytys jatkui FC Kemin pitäessä palloa ja hakiessa lisää kavennusosumia. Kun niitä ei saatu vieraat karkasivat 78. minuutilla vastahyökkäykseen, josta siirtyivät uudelleen kolmen maalin johtoon. Vaparista tullut viimeinen maali oli jo kosmetiikkaa.

Kokoonpano: Tatu Kujanpää, Henri Kupari, Olli Alakärppä, Samuli Lätti, Teemu Lantto, Mikko Lapa-aho, Iiro Vanha, Sami Huhtiniemi, Jani Kähkönen, Matias Wiena, Tobias Wiena. Vaihdossa: Tuomo Salmela, Ville Juvonen, Juuso Pennanen, Eetu Pääkkölä, Joni Berg, Aleksi Tammela.

Valmentajan näkökulmasta:

Tuollaisen lopputuloksen jälkeen on turha alkaa puhumaan hyvistä asioista, joita kentällä tapahtui. Käsiteltäköön ne joukkueen kesken. Puolustuksellisesti ottelusta jäi paljon opittavaa ja parannettavaa itse kullakin. Totuus kuitenkin oli, että kuten alkupalaverissa todettiin, pelissä 1v1 tulee ratkaisemaan pitkälle ottelun lopputuloksen ja nyt vastustaja oli muutamissa tilanteissa vain vahvempi.