FC-88 Kemin B-pojille ansaittu voitto

10.4.2010

FC-88 Kemin B-pojille ansaittu voitto

FC-88 Kemi B 2  - 0 TP-47 P94-95

 

Maalintekijät:
Fabregas 41"
Jimmy Vettainen 72"

FC-88 Kemin B-pojat pääsivät juhlimaan iloisissa tunnelmissa 2 – 0 voittoaan Kemin Junkohallissa la 10.4.2010 pelatussa harjoituspelissä, jossa joukkueemme kohtasi hyväksi ja taitavaksi tunnetun TP-47 P94-95 –joukkueen.

TP-47 oli saanut kamppailuun mukaan useamman edustusjoukkueessa pelaavista B-junioreistaan. Peli alkoi tasaisissa merkeissä, mutta 10 minuutin kohdalla FC-88 siirtyi hallitsemaan peliä, lähinnä keskikentän Jani Kähkösen, Joona Vetelin ja Jimi Moilasen toimesta. Peli pyöri mallikkaasti ja syötöt löysivät oikeaan osoitteeseen. FC-88 loi nopeilla syötöillä vaarallisia tilanteita ja näin TP joutui rikkomaan useaan otteeseen aivan rangaistusalueen tuntumassa. Vaarallisimmin FC-88 käytti hyväkseen vapaapotkuja - 38 minuutin kohdalla Jani Kähkönen ampui yläristikkoon .

Ensimmäisen puoliajan kotijoukkueen maalivahti, Ville Järvinen sai seisoa lähes toimettomana omassa maalipäässä, sillä ensimmäinen puoliaika meni lähestulkoon kokonaan FC-88:n hallinnassa.

Toinen puoliaika alkoi Jimmy Vettaisen show:lla, sillä jo 41 minuutin kohdalla Jimmy syötti ”Fabregakselle" pallon maalille, josta ”Fabregas” pisti ensimmäisellä kosketuksella pallon maaliin. Tämän jälkeen lähes kaikki hyökkäykset tulivat Jimmy Vettaisen ja hyvin vasempana laitapakkina pelanneen Samuli Lätin yhteistyön kautta.

56 minuutin kohdalla TP-47 sai punaisen kortin ja joutui näin ollen pelaamaan vajaalla loppupelin. Tässä vaiheessa TP-47 oli saanut pelistä hienoisen otteen, mutta todellisia maalipaikkoja se ei pystynyt luomaan kuin erikoistilanteista, jotka toisen puoliajan kotijoukkueen maalissa pelannut Jani Impiö hoiti mallikkaasti. Tässä vaiheessa keskikentän kapellimestari Joona Veteli kaadettiin rangaistusalueen sisällä, mutta jostain syystä vihellystä rangaistuspotkusta ei koskaan kuulunut. Pelin ratkaisi 72 minuutin kohdalla Jimmy Vettainen loistavalla kaukolaukauksella 25 metristä ja yllätti näin TP 47:n maalissa hyvin pelanneen Harri Nykäsen.

Päävalmentaja Kalle Huuskon kommentti pelistä:

"Olen erityisen tyytyväinen keskikenttäkolmikon peliesitykseen.  Joona Veteli, Jani Kähkönen ja Jimi Moilanen hallitsivat suvereenisti keskikenttää. Pallonhallinta pysyi meillä ja peliä oli kiva katsoa; ei sorruttu pitkän pelaamiseen tiukoissakaan paikoissa. Peli ei mennyt sekaisin vaikka teimme yhteensä seitsemän vaihtoa pelissä.  Jimmy Vettaisen peliesitys hyökkäyspäädyssä oli vertaansa vailla ja Joona Vetelin pelin rauhoittaminen ja tasapainoittaminen oli kaunista katsottavaa. Erityismaininta vasempana pakkina pelanneelle Samuli Lätille. Samuli pelasi hienosti ensimmäisen pelinsä minun alaisuudessa."