FC-88 B-juniorit päättivät kolmosdivarin komeaan vierasvoittoon

22.6.2010

OsPa Oulunsalo  0 – 9  FC-88 B-junnut Kemi

Tulos: 0 - 9
Puoliaika: 0 - 4

Kolmosdivarin kevään viimeinen peli pelattiin Oulunsalossa ti. 22.6 klo 19.00.

Panoksena viimeisessä pelissä oli koko divisioonan kärkipaikka. FC-88:lle olisi riittänyt 0-1 vierasvoitto, mutta juniorit näyttivät jälleen kerran miksi talvella ja keväällä on treeneissä tehty töitä. Peliä ei ehtinyt kulua kuin 5 minuuttia kun FC aloitti maali karkelot. Elias Ainonen avasi poikien maalijuhlat ja siirsi vierailijat 0-1 johtoon. Ja vain 10 minuuttia myöhemmin taululla oli jo 0-2 Sami Huhtiniemen viimeisteltyä vierailijoiden hyökkäyksen. FC ei suostunut päästämään vastustajaa omalle kenttäpuoliskolleen, joten maalissa aloittaneella Ville Järvisellä ollut juuri muuta tekemistä kuin pitää itsensä hereillä. 21 minuutin kohdalla FC-88:lle tuomittiin rangaistuspotku. Ensin yrittämässä ollut Eetu Pääkkölä laukoi tolppaan, mutta pilkku tuomittiin uusiksi vastustajan liikkuessa alueelle liian aikaisin. Vieraat vaihtoivat laukojaa ja Joona Veteli ampui lukemiksi 0-3.  Taukonumerot 0-4 viimeisteli maalijyvän pikkuhiljaa löytävä Pauli Parkkila.

Toisella jaksolla kentällä nähtiin käytännössä enää yksi joukkue. FC-88:n pelatessa jalkapalloa tyytyi vastustaja huutelemaan ja kommentoimaan vierailijoille ja tuomareille. Pojat kuitenkin pitivät pään kylmänä ja jatkoivat maali-ilotteluaan. 0-5 lukemat Laukoi Jimi Moilanen 47 minuutin kohdalla ja sama mies oli asialla vain minuuttia myöhemmin. 0-7 tulostaululle laukoi Ramiz Khalegi minuutin jälkeen. 60 minuuttia ja 0-8. Tekijänä tällä kertaa Ville Juvonen, joka pelasi kärjessä jo toisen loistavan pelin muutaman päivän sisään.

Loppunumerot 0-9 viimeisteli Jimmy Vettainen pelikellon näyttäessä 70 minuuttia. Toiselle puoliajalle FC:n maaliin vaihdettu Jani Impiö sai olla myös aika rauhassa. Hänelle kertyi jakson aikana ainoastaan yksi torjunta. Onnittelut pojille ja valmentajille noususta kakkosdivariin!!

Päävalmentaja Kalle Huuskon kommentit:
Noin 150 pallolista harjoitusta takana ja ensimmäinen välietappi saavutettu. Harjoitusmäärä on ollut valtava, mutta niin on kehityskin. Valmentajana saan olla tyytyväinen, että käsissäni on näin motivoitunut ryhmä. Tärkeintä ei ole mitä valmentaja osaa tai haluaa, vaan mitä pojat haluavat ja osaavat!! Tänään onnistujia oli Joona Veteli, Jimi Moilanen, Jimmy Vettainen ja Ville Juvonen. Ville on kovasti tehnyt töitä ja oppinut pelaamaan omilla vahvuuksillaan.

 

FC-88 kokoonpano:

Ville Järvinen                       Valtteri Vainionpää

Jimmy Vettainen                  Pauli Parkkila

Matias Wiena                       Ramiz Khalig

Eetu Pääkkölä                      Joni Berg

Jani Kähkönen                     Mika Isomaa

Joona Veteli                         Warek Halimi

Ville Juvonen                       Jani Impiö

Samuli Lätti                         Jimi Moilanen

Sami Huhtiniemi

Elias Ainonen