B-junioreiden kausi päätökseen

12.9.2010

Fc-88 Kemi  1 – 2  Tervarit B2

Tulos: 1 - 2
Puoliaika: 1 - 1

B-juniorit päättivät kautensa kotitappioon Tervareille Sauvosaaressa 12.9.2010 pelatussa kotipelissä lukemin 1-2. Ottelussa ei ollut varsinaisesti kotijoukkueella panosta, sillä Tervarit oli varmistanut karsintapaikan jo ennen päätöskierrosta, niinpä otteluun lähdettiin ilman paineita, ja avauskokoonpano oli muokattu uusiin kuoseihin. Tämä ei poikiemme otteissa kuitenkaan pahemmin näkynyt, vaikka vastustajan joukkueessa pelasi kolme poikaa, jotka pelaavat B-poikien SM-sarjaa. Ottelu oli tasaista pelailua puolin ja toisin. Peliä vaikeutti hieman pelin tuominneen tuomarin linjan vaihtelu vihellysten suhteen pelin keskellä. Tervarit pääsi tekemään avausmaalin 0-1 läpiajon päätteeksi. Tilanne näytti laidalle katsottuna selkeältä paitsiolta, mutta lippua ei kuitenkaan nostettu, ja vieraat kuittasivat johdon itselleen. Kotijoukkueen tasoitus nähtiin ennen puoliaikaa kulman jälkitilanteesta, ja tauolle mentiin 1-1 lukemissa.

Toinen puoliaika oli jälleen tasaista pelailua, mutta ottelun loppupuoliskolla vieraat saivat tilanteen kotijoukkueen rangaistusalueen kulmalle. Pieni merkkausvirhe puolustuksessa ja maalivahdin väärä sijoittuminen, ja pallo löysi tiensä kotijoukkueen maaliin. Lopussa kotijoukkue haki tasoitusta, mutta viimeistely ontui hyvistäkin paikoista, ja loppulukemiksi päätösvihellyksen jälkeen jäivät 1-2.

 

Päävalmentaja Kalle Huusko kommentit pelistä:

Kausi on nyt paketissa ja mieli on haikea. Pojat esittivät ajoittain vallan mainioita otteita. Tulos on oikeastaan ottelun ainoa huono puoli. Taktisesti pelimme onnistui loistavasti ja ajoittain vastustaja oli todella suurissa vaikeuksissa. Viimeistely oli kumminkin tälläkin kertaa sitä luokkaa, ettemme pystyneet voittamaan. Kaudesta jäi minulle erittäin positiivinen kuva. Pelaajien into ja sitoutuminen on ollut ällistyttävän korkea! Jouduin monta kertaa kauden aikana muistuttamaan itselleni, että aloituksesta puolet on v.95 syntyneitä eli vielä C-junioreita. Välillä en ollut uskoa silmiäni kuinka hyvin nuoret pojat toteuttivat taktiikoitamme. Pienen ja ainoan miinuksen annan siitä, että turhan usein jouduin Kyöstin Ja Jounin kanssa ottamaan pelin ohjauksen reunalta käsin haltuun. Mutta olen varma, että kokemuksen karttuessa tulee johtajuutta myös kentälle. Hyvänä esimerkkinä johtamisesta voisi pojille toimia Ville Juvosen hieno taistelu ja tsemppaaminen läpi kauden. Kiitoksia kaudesta pojille ja vanhemmille! Kiitoksia myös kaikille taustalla ja esillä toimineille. Kausi 2010 on ollut jättimenestys koko seuralle!!