B-junioreiden nousuhaaveet romuttuivat

5.9.2010

FC-88 Kemi 1 -3 TP-47 Tornio

Tulos: 1 - 3
Puoliaika: 1 - 1

B-junioreiden mahdollisuudet päästä karsimaan paikasta 1-divariin murenivat su 4.9.2010 Sauvosaaren nurmelle, kun siellä pelattiin aina niin rakasta arkivihollista TP-47 vastaan. Ottelun alku näytti jo suuntaa mihin peli kulkee. Vierasjoukkue tuli voimalla, ja painoi peliä kotijoukkueen maalille. Vieraat siirtyivätkin 0-1 johtoon jakson puolivälissä kotijoukkueen tehdessä helppoja virheitä toisensa perään. Tästä sisuuntunut kotijoukkue otti jakson lopun haltuunsa, ja keskikentälle vaihdettu Mika Isomaa näytti pelaamisen mallia vieden voimalla pallon vastustajan maaliin. Puoliajalle mentiin tasatuloksessa 1-1.

Tauolla valmentajien tsemppaus ei kuitenkaan riittänyt, ja toinen puoliaika oli ehkä vieläkin heikompaa esitystä omilta pojiltamme. Vastustaja pääsi tuulettamaan jo maalia, mutta linjamies näytti paitsiota. Vieraiden juhliessa syntymätöntä maalia, olisi kotijoukkue voinut käyttää tilanteen nopeasti hyödykseen, mutta kuten monesti on sanottu, kokemusta ei voi ostaa, ja tilanne kuivui kasaan. Vieraiden 1-2 johtomaali syntyi taas omasta alakerran virhesumasta, joita tänään nähtiin ihan liikaa. Vieraiden 1-3 voittomaali olikin sitten kaikkien ihmetys. Vastustaja työntää meidän pelaajaa selästä omalla rangaistusalueellamme. Kaikkien, jopa TP:n valmentajien mielestä erikoinen päätös antaa rangaistuspotku, jonka vierasjoukkue laittoi varmasti sisään. Lopussa oli meidän hetkemme, mutta viimeistelyssä ei onnistuttu varmoistakaan paikoista, ja näin pisteet matkasivat Tornioon 1-3 lukemin.

Päävalmentaja Kalle Huuskon kommentti pelistä:
Tänään pojat olivat väsyneitä. Pitkä kausi ja pelaaminen edellisenä päivänä C-junioreiden sarjassa ja edustuksen mukana näkyi tänään pelissä. Onneksi meillä kuitenkin on laaja rinki, jotta saamme vaihdosta vauhtia kentälle. Tänään Mika Isomaa, Teemu Lantto ja Aleksi Juopperi tulivat hyvin penkiltä peliin mukaan. Kausi lähenee loppuaan ja yksi sarjapeli odottaa vielä pelaamista. Sen jälkeen pojat pääsevät ansaitulle tauolle. Kausi on joka tapauksessa ollut huikea menestys ja olen erittäin ylpeä saadessani valmentaa oman kasvattiseuran nälkäisiä B-junioreita!!!