B-juniorit tasapeliin Oulussa

29.8.2010

 

OLS B2 2 – 2 FC-88

Tulos: 2 - 2
Puoliaika: 1 - 0

B-junioreiden sarja jatkui pelien osalta sunnuntaina 29.8. pelatulla ottelulla OLS B2 vastaan Oulussa Castrenin tekonurmella. Peliin lähdettiin 15 pelaajalla, kun puolustuksesta puuttui 3 pelaajaa sairastumisten vuoksi. Ensimmäistä jaksoa pelistä vei kotijoukkue melkein miten tahtoi omien poikiemme tuudittautuessa ilmeisesti helppoon peliin. Avausjaksolla kentällä pelasi käytännössä yksi joukkue omiemme tyytyessä epätyypilliseen tapaan räiskimään alakerrasta pitkää palloa ja pelaajien käytännössä ihmettelevän taitavien vastustajien pyöritystä. Jo ottelun alkuhetkillä kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon. Muutama paikka syntyi myös omillemme, mutta viimeistely oli heikohkoa, ja maalivahdin loistotorjunnat pitivät huolen, että tauolle mentiin kotijoukkueen johdossa.

Toiselle jaksolle tuli sisuuntuneempi vierasjoukkue. Pallo kulki jo totutummin mieheltä miehelle, ja Jimi Moilasen kaukolaukaus yllätti maalivahdin totaalisesti. Ja hetkeä myöhemmin FC-88 siirtyi jo 1-2 johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta. Toinen jakso oli poikiemme hallintaa, mutta yksi musta hetki pelissä, ja vastahyökkäyksestä OLS pääsi tasoittamaan tilanteen 2-2. OLS:n tasoitusta ennen tilanne olisi voinut olla paremmalla viimeistelyllä aivan toinen. Palloa kolisuteltiin maalipuihin, eikä parista läpiajostakaan saatu tarvittavia osumia aikaan, joten pisteet tasattiin tällä kertaa lukemin 2-2. Vaisuhkosta pelistä nostettakoon esiin kärkeen nostettu Jani Impiö, joka on totuttu näkemään maalin suulla, onnistui todella mainiosti. Jani Kähkönen pelasi myös omalla tasollaan, samoin puolustuksessa korvannut Joona veteli, esitti kelpo peliä.

Päävalmentaja Kalle Huuskon kommentit pelistä:
Peli alkoi meidän poikien kohdalla vasta pienen itsetutkiskelun jälkeen toisella puoliajalla. Ensimmäisellä puoliajalla ei toiminut mikään, eikä liikkunut kukaan. Oli onni, että selvisimme vain 1-0 tilanteessa puoliajalle. Toisella puoliajalla palasimme maanpinnalle ja aloimme taas pelata lyhytsyöttöpeliä, sekä toimittamaan pallon terävästi hyökkääjille. Paremmalla onnella peli olisi voinut päättyä voittoon, mutta ei tällä kertaa. Voitto karkasi käsittämättömän huonoon omaan erikoistilanteeseen hyökkäyspäässä. Vastustaja karkasi meidän omasta kulmasta vastaiskuun eikä erehtynyt. Tämä nukahdus maksoi voiton. Kuten olen monesti sanonut onnikin pitää ansaita ja tänään emme sitä ansainneet, kaikesta huolimatta hieno ryhdistäytyminen puoliajalla. Pelaajista Teemu Lantto ja Jani Impiö ansaitsevat kehut.