B-juniorit voittoon 2-divarin kotiavauksessa

18.8.2010

FC-88 Kemi 5 – 1 OLS 95 kelt Oulu

Tulos: 5 - 1
Puoliaika: 3 - 0

B-juniorit palasivat voittokantaan syyskierroksen ensimmäisessä kotiottelussaan Paavonkarissa 18.8. klo 19.30 pelatussa ottelussa. Vastassa oli OLS 95 Keltainen Oulusta. Kotijoukkue oli laajalla ringillä pelissä, kun mukana oli kaikkiaan 19 poikaa, vastaavasti Oululaisilla oli mukana vain 1 vaihtopelaaja. Itse peli oli käytännössä ohi jo 13 minuutin pelin jälkeen kotijoukkueen latoessa tuossa ajassa 3-0 johtolukemat. Maalikarkelot alkoivat jo ensimmäisellä minuutilla, kun kotijoukkue loi ensimmäisen tilanteen laidalta. Loistava keskitys maalille ja Ville Juvonen oli päineen paikalla ja tilanne 1-0. Tästä vain 7 minuuttia ja kotijoukkue johti peliä 2-0. Maalin viimeistelijänä Jimmy Vettainen, joka seurasi loistavasti maalivahdista kimmonneen pallon ja ampui sen vastustamattomasti verkon perukoille. Myös OLS:lla oli pieni painostustuokio, mutta maalissa varmasti pelannut Ville järvinen hoiti tilanteet hienosti torjunnoillaan. Ja vain hetkeä myöhemmin Juvonen oli toistamiseen päineen asialla siirtäen kotijoukkueen 3-0 johtoon. Tämän jälkeen kentällä nähtiin avausjaksolla käytännössä yksi joukkue, mutta lisämaaleja ei jaksolla enää nähty. OLS:n parhaimpiin pelaajiin kuulunut maalivahti hoiti vyörytykset upeilla torjunnoillaan.

Toisella jaksolla FC:n pojat ottivat taas ohjat käsiinsä ja jakson alkuminuuteilla Warek Halimi siirsi avopaikasta kotijoukkueen 4-0 johtoon. Kotijoukkueen viimeisen osuman viimeisteli Aleksi Juopperi rangaistuspotkusta jonka hän hankki loistavalla ajolla rangaistusalueelle, eikä vieraiden puolustus voinut muuta kuin rikkoa. Vieraiden kavennus oli näyte loppuun viedystä tilanteesta. Kova laukaus, jonka maaliin vaihdettu Jani Impiö loistavasti torjui, mutta paluupallossa oli ensimmäisenä vastustajan hyökkääjä, joka sai suhteellisen rauhassa viimeistellä loppulukemiksi 5-1.

Päävalmentaja Kalle Huuskon kommentit pelistä:
Hyvää peliä kaikilta. Teimme tänään varmasti ennätysmäärän vaihtoja, eikä tuo tuntunut menoa haittaavan. Olen erittäin tyytyväinen, että vähemmälle peliajalle jääneet pelaajat saivat vihdoin näyttää kyntensä. Ja saatiinpa maalitekijöihin myös uusia nimiä. Kaiken kaikkiaan ehjä ja mukava peli pojille.