B-junioreille tappio Rovaniemellä

14.8.2010

RoPS B-j Rovaniemi  2 – 0   FC-88 Kemi

Tulos: 2 - 0
Puoliaika: 1 - 0

FC-88 B-juniorit kärsivät kauden ensimmäisen tappion sarjapeleissä RoPS:n ollessa 2-0 parempi. Peli pelattiin Rovaniemen uusitulla pääkentällä la 14.8.2010.

RoPS pääsi johtoon tuomarin tekemän virheen seurauksena, kun peliä oli pelattu 15 min. Tuomari puhalsi rangaistuspotkun kenenkään tietämättä syytä kyseiseen tuomioon. FC-88:lla oli ennen tätä ollut pari todella hyvää mahdollisuutta vielä joukkueensa johtoon. Varsinkin Sami Huhtiniemen vasen tykki oli upota jo pariin otteeseen RoPS:n maalin perukoille. RoPS:n tehtyä rangaistuslaukauksesta maalin sisuuntuivat FC-88:n junnut näyttämään osaamistaan saaden RoPS:n helisemään ja kiittämään onneaan ja tuomaria selviydyttyään johdossa puoliajalle.

Toiselle puoliajalle piti tulla sisuuntunut FC-88, mutta toisin kävi. RoPS pelasi kypsästi johtoasemassa ja taltutti nopeasti FC-88:n vastarinnan. Ottelun lopussa FC-88:n yrittäessä kaikilla pelaajilla maalia pääsi RoPS tekemään kosmeettisen 2-0 maalin. Peli myös päättyi näihin lukemiin.

Päävalmentaja Kalle Huuskon kommentit pelistä:
Tuomarin käsittämätön vihellys pilasi ottelun alun. Ottelusta olisi voinut tulla kovatasoinen ilman kyseistä vihellystä. Tosin näitähän nähtiin jo MM-kisoissa, eikä tuomarin homma mitään helppoa ole ja virheitä sattuu kaikille. Maalin jälkeinen peli ja yritys olivat kiitettävää, mutta toisella puoliajalla ei paukkuja enää löytynyt. Vastustaja oli pari vuotta vanhempi ja vahvempi ja pelasi kurinalaisesti. Yritimme kuitenkin kiitettävästi pelata maata pitkin ja yrittää voittaa ottelun omilla vahvuuksilla. Tällä kertaa se ei vain riittänyt ja vastustaja oli parempi.