B-juniorit makeaan voittoon syyskierroksen avauksessa

3.8.2010

Tp-47 94/95 Tornio  2 – 4  FC-88 Kemi

Tulos: 2 - 4
Puoliaika: 0 - 3

Ti 3.8.2010

B-juniorit avasivat heti alkuunsa pistetilinsä B-junioreiden kakkosdivarissa käydyssä ottelussa TP-47 junioreita vastaan. Mukana oltiin suurella ryhmällä, sillä mukana oli muutama pelaaja myös C-junioreiden joukkueesta. Ottelun alku näytti heti suuntaa, mihin junioreidemme mallikelpoinen harjoittelu on johtanut. FC-88 vei ottelun ensimmäistä puoliaikaa melkeinpä mielin määrin. Kurinalaisesti ja taidokkaasti pelanneet pojat eivät antaneet kotijoukkueelle juurikaan mahdollisuuksia, ja avausjaksolla nähtiin 3 upeaa maalia, joista vastasivat Joni Berg, Jimi Moilanen, sekä Sami Huhtiniemi.

Toiselle puoliajalle pelaajavaihtoja tehtiin FC:n osalta todella runsaasti. Olisiko tämä ja kenties pelin ”helppous” ollut poikien mielessä, sillä kotijoukkue pääsi rankaisemaan kahdesti pienen ajan sisällä. FC-88 pojat kuitenkin kokosivat rivinsä, ja ottelun loppuhetkillä hallinta siirtyi jälleen vieraille, ja loppunumerot 2-4 pääsi viimeistelemään Pauli Parkkila loistavan kulmatilanteen jälkeen.

FC:n riveistä nostettakoon esiin jälleen upeaa peliä esittänyt keskikenttä Joona Veteli, Jani Kähkönen, Joni Berg ja Jimi Moilanen, puolustuksen Samuli Lätti, sekä hyökkäyspään Ville Juvonen, joka joutui jättämään pelikentän lievän loukkaantumisen jälkeen.


Päävalmentaja Kalle Huuskon kommentit pelistä:

Tänään yllätettiin TP-47 hieman erilaisella taktiikalla ensimmäisellä puoliajalla. Harjoittelimme sitä maanantaina 20 min ja se toimi niin kuin pitikin. Oikeastaan ihmeellistä, että näin nuoret pojat omaksuvat taktisia juttuja näin nopeasti. Toisaalta normaalia peliä olikin vaikea käynnistää ja pojat pyrkivät vain toteuttamaan yhtä kaavaa. Tässä on vielä kehittämistä seuraavaan otteluun. Ensimmäinen puoliaika oli kyllä täysin meidän näytöstä. Tänäänkin lähes kaikki saivat pelata ja rinki on erittäin laaja ja tasokas. Tänään tehtiin myös kaksi maalia kulmista. Kulmat toimivat lähes täydellisesti vaikka vastassa oli yksi ikäluokkansa Suomen parhaista maalivahdeista.