FC-88 B-Juniorit komeaan voittoon

17.7.2010

FC Lynx Rovaniemi  2 – 4  FC-88 Kemi

Tulos: 2 - 4
Puoliaika: 0 - 2

FC-88 B-poikien joukkue näytti osaamistaan jälleen kerran, kun he matkustivat Rovaniemelle harjoituspeliin paikallista FC Lynx:ä vastaan. Peli pelattiin Mäntyvaaran nurmella lauantaina 17.7.2010 kello 15.00. Odotettavissa oli kovempaakin kovempi peli, sillä Rovaniemeläiset pelaavat ikäluokan 1-divisioonaa, ja kevään päätteeksi olivat keskikastissa kovassa sarjassa. Ottelu oli muutenkin mielenkiintoinen, sillä viimeisin tappio pojilla on niinkin kaukaa kuin maaliskuulta, ja juuri kyseistä joukkuetta vastaan. Ottelun ensimmäinen puolisko oli FC-88:n hallintaa, ja kun peliä oli pelattu reilu 10 minuuttia, Kemiläiset johtivat peliä jo 0-2. Tämän jälkeen tilanteet aaltoilivat päästä päähän, ja molemmilta joukkueilta nähtiin hienoa jalkapalloa, ja maalipuut kolisivat molemmissa päissä, mutta lisäosumia ei kuitenkaan nähty.

Toiselle puoliajalle FC-88 sai jälleen vastaansa sisuuntuneen joukkueen, ja peli aaltoili mukavasti molempiin päätyihin. Kotijoukkueen 1-2 kavennus tuli vapaapotkusta, joka kimposi omasta pelaajasta ohi maalivahdin. Pojat kokosivat kuitenkin uudestaan rivinsä kuntoon, ja hetkeä myöhemmin tilanne olikin 1-3 Kemiläisille. Kotijoukkue kuitenkin osoitti että 1-divarissa ei pelejä luovuteta niin helposti, ja kavensivat tilanteeksi 2-3. Mutta jälleen kerran saimme huomata FC:n junnujen taistelutahdon, sillä vain hetki kavennuksesta tuloksena olikin 2-4. Ottelun viimeiset 15 minuuttia FC-88 joutui pelaamaan yhden miehen vajaalla kun puolustaja otti punaisen kortin estäessään kotijoukkueen maalin. Tuomittu rangaistuspotku kuitenkin ammuttiin tolppaan, ja kun ei lisäosumia enää nähty, oli maukas voitto FC-88 pojille ansaittu.

Ottelusta voidaan nostaa esiin 3 maalia viimeistellyt Sami Huhtiniemi, keskikentän pohjalla varmasti pelannut Jani Kähkönen, hyökkäyspään Ville Juvonen sekä laidalla lujasti töitä tehnyt Jimmy Vettainen. Mutta voitosta saadaan kiittää kuitenkin koko joukkuetta, sillä kentällä näkyi vain hyviä suorituksia. Ja tämän huomasi myös kotijoukkue FC Lynx:in valmentaja joka kehui FC-88:n poikien menneen keväästä hurjasti eteenpäin.