B-juniorit kaatoi TP-47 P93 joukkueen harjoituspelissä

15.7.2010

FC-88 Kemi   3 – 1  TP-47 P93

 Tulos: 3 - 1
Puoliaika: 2 - 0
 

FC-88 Kemin B-juniorit testasivat tulevan syyskauden 2-divarijoukkueen kuntoa Karihaarassa 15.7 kello 17.00 pelatussa harjoituspelissä. Sarja on sama, johon FC:n juniorit nousivat kevään päätteeksi. Peliaika ottelussa oli 2 * 35 minuuttia. Ottelun alku oli tasaista vääntöä kahden hyvin pelanneen joukkueen välillä. Pallon hallinta jakautui tasaisesti molemmille joukkueille, ja muutama vaarallinen tilanne nähtiin molemmissa päissä. Avausmaalista vastasi kotijoukkue. 1-0 osuman viimeisteli pilkulta Joona Veteli. Maalin jälkeen kotijoukkue sai peliin hallinnan, ja palloa pyöritettiin upeasti pelaajalta toiselle, jo totuttuun tyyliin. Kotijoukkueen 2-0 maali oli hyvän pelin pelanneen Sami Huhtiniemen loistava yksilösuoritus.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen hallinnassa, ja 3-0 maalin viimeisteli upeasti Joni Berg jatkaen Matias Wienan antaman loistavan vapaapotkun suoraan maalin perukoille. Vierasjoukkueen 3-1 kavennus tuli erikoistilanteen jälkeisestä tilanteesta. Tämän jälkeen hallinta siirtyi hienoisesti vieraille, ja pallo pyöri kotijoukkueen maalinedustalla, mutta puolustus siivosi hienosti tilanteet pois, ja lisäosumia pelissä ei enää nähty.

Valmennusjohto oli peliin erittäin tyytyväinen ajatellen tulevaa syyskautta. Tuleva sarja on varmasti haastava, mutta pojat näyttivät pelissä osaamistaan, vaikka kokeiluluontoisesti muutamaa pelaajaa peluutettiin oudommillakin pelipaikoilla. Poikien itseluottamus kentällä näkyy, mikä on aivan loistava huomata myös kentän laidalle. Seuraava koitos onkin jo sitten taas astetta kovempi, kun FC: n juniorit matkaavat lauantaina Rovaniemelle, jossa he ottavat mittaa B-junioreiden 1-divarissa pelaavasta FC Lynx: tä.