B-juniorit tappioon harjoituspelissä

9.7.2010

FC-88 B-jun 0 – 4  Kempa Edustus

Tulos: 0 - 4
Puoliaika: 0 - 0

FC-88 B-juniorit pitivät pelituntumaa yllä Keminmaan tekonurmella perjantaina 9.7. kello 19.30 pelatussa harjoituspelissä, johon vastustajaksi saapui KemPan Edustusjoukkue. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli B-junioreiden hallintaa, ja KemPan miehet joutuivat puolustamaan omaa päätyään todenteolla pitääkseen maalinsa puhtaana. Junioreiden joukkue pysyi hyvin sovitussa taktiikassa, eikä edellisen pelin kaltaisia virheitä näkynyt. Pallo liikkui upeasti kentällä, ja pojat pistivät miehet todella tiukoille. Maalissa pelannut Jani Impiö piti maalin puhtaana harvoistakin tilanteista, ja C-junioreista lainassa ollut Wonderful ”Väinö” Maw oli kentän hahmo läpi koko ottelun.

Toisella puoliajalla pelaajien säästäminen lauantaiseen edustuksen peliin ja pelipaikkojen totaalinen vaihtaminen aiheuttivat kuitenkin sen, että KemPan miehet pääsivät tekemään 4 maalia junnujen verkkoon.

Kaikesta huolimatta varsinaisten loukkaantuneiden ja lomailevien pelaajiemme tilalle otetut C-juniori-ikäiset hoitivat tonttinsa moitteettomasti. Eikä loppujen lopuksi voi muuta kuin todeta, että Päävalmentaja Kalle Huuskon mietteisiin on helppo yhtyä: ”Kun jalkeille saadaan kaikki pelaajat, on pojilla mahdollisuus voittaa jopa miesten sarjojen joukkueita.”

Ensi viikolla B-juniorimme pelaavat vielä kaksi harjoitusottelua Tp-47 94/95 sekä Tp-47 -93 joukkueita vastaan, ja sitten katseet suunnataankin jo heinäkuun lopulla pelattavaan Umeå Fotbolls Festival-cupiin.